21 Kasım 2008, 18:50:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Sitemize moderatör alınacaktır!
Moderatör Olmak İçin Tıklayın!!!

ANASAYFA   FORUM   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Pm ile Basvuru
E-Posta ile admin@mixnetforum.com
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Benden korkuyor musunuz?"  (Okunma Sayısı 90 defa)
18 Temmuz 2008, 17:57:30
Administrator
*
Üye No: 1

Üyelik Bilgileri WWW

Hayrünnisa Gül The Times'a konuştu: "Ben sizi sarışın diye yargılamıyorum, başımı örtüyorum, beynimi değil"

18.07.2008 13:02Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapCumhurbaşkanıAbdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, İngiliz The Times gazetesi ileyaptığı söyleşide, türbana ilişkin “Ben başımı örtüyorum, beynimideğil” dedi. The Times muhabirinin “Laikler, sizden korkuyorlar” demesiüzerine Gül, İngilizce olarak “Siz benden korkuyor musunuz?” sorusunuyöneltti.
Prestijli İngiliz gazetesi The Times, Times2 ekinde Türkiye’deki türbansorununu kapak yaptı. Bu çerçevede türban tartışmalarına geniş yerveren gazeteden Janice Turner’ın, Hayrünnisa Gül ile yaptığı röportajda yayınladı.

-“TÜRKİYE’NİN EN TARTIŞMALI KADINI”

Tercüman kullanarak yapıldığı belirtilen röportaja yer verildiği genişhaberde Turner, birlikte çay içtiği Hayrünnisa Gül için “Türkiye’nin entartışmalı kadını, çok zarif bir makyaj kullanıyor, şık ve dar bir dericeket, uzun etek ve marka ayakkabı giyiyor” diye yazdı.
41 yaşındaki Gül’ün neşeli gözleri ve genç kız gibi sesinin olduğunu daifade eden Turner, Gül’ün tercümanın aracılığıyla eşinin siyasikariyerinin başlarında nasıl aile işlerini yürüttüğünü anlattığınıbelirtirken, Gül’ün kendi banka hesabının olmasında ısrar ettiğini,erkek çocukları gibi kızını da iyi bir üniversiteye girmesi için teşvikettiğini yazdı.
Hayrünnisa Gül’ün “namus cinayetleri”ne karşı konuşmayı planladığınıkaydeden Turner, türban sorununa ilişkin olarak da Gül'ün, kendisine“Ben sizi sarışın diye yargılamıyorum” değini de aktardı. Türner'egöre, Gül ayrıca “Ben başımı örtüyorum, beynimi değil,” ifadesinikullandı.
Bu arada, Turner’in “Laikler sizden korkuyor” demesi üzerine Gül,İngilizce olarak “Siz benden korkuyor musunuz?” karşılığına verdi. Gül“Bazen sıcak günlerde güneş altında türban kullanmak rahatsızlıkveriyor. Kadınları kullanmaya zorlayabileceğiniz bir şey olduğunudüşünmüyorum” şeklinde konuştu.
İran’da böyle yapıldığına işaret edilmesi üzerine Gül, “Ancak Türkiyefarklı bir toplum. Ailelerde türban takanlar var da, takamayanlar davar. Bazı aile fertleri türban kullanır, diğerleri kullanmaz. Biz,farklı tercihlere alışığız” dedi.

ANKA
             <!--~hs~-->                                                      
                                                                                                                              <!-- BASLA: GittiGidiyor Reklam Kodu -->                              <!--                                 var id=12546;                                 var rc = (!rc) ? 1 : rc+1;                                 function r(tid,trc){                                    h=document.getElementsByTagName('head')[0];                                    s=document.createElement('script');                                    s.setAttribute('type','text/javascript');h.appendChild(s);                                    s.src = 'Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap                                 }                              function aLE(tid,trc) {                                 var oldonload = (window.onload) ? window.onload : null;                                 if (oldonload == null) { function nl(){ r(id,rc); } window.onload = nl; }                                 else { function ld(){oldonload(); r(tid,trc);} window.onload = ld; }                                 }                                 document.write('

');                                 aLE(id,rc);                              //-->
&lt;a href="Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap" target="_blank"&gt;Gittigidiyor&lt;/a&gt;
                              <!-- BITTI: GittiGidiyor Reklam Kodu -->                                                                        

bypaul'adli üyenin imzası

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Copyright © 2007 By ! ' ™PAUL™®
Bütün Hakları Saklıdır!!
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Sponsor Bağlantı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Reklamlar
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!