| 26 Mayıs 2008, 20:26:02 |
Administrator
Üye No: 1
|
 |
|
|
BiR GENCiN CiNLE DALGA GEÇMESi
17 yaşindaydim ve anneminmemleketi olan Giresun'daydik. Döndü abla o siralarda 22 yaşindafalandi (annemin amcasinin kizi). O'nu her gece cinler döverdi veüzerinde taşidi?i kuran'i çikartmasi için baski yaparlardi. Birlikteyatiyorduk onlarda kaldi?im zamanlarda ama sabahlari vücudunun heryerinde morluklar oluyordu bende ise hicbirsey olmuyordu ve hicbirseyhissetmiyordum... Bir gece Döndü, ablasi, ablasinin akrabasi Emine veonun nişanlisi epey geç saate kadar oturduk. Döndü'nün annesi ise saat11 gibi yatti uyudu başka odada. Biz hala sohbet ediyorduk. Saat gece02.00 olmuştu.. Ben cin cagirmayi önerdim. Bu onlarada cazip gelmişolacak ki kabul ettiler. KiKi adinda kibrit cinini hepinizduymuşsunuzdur. Bir kutudan 4 tane kibrit çöpü aldik ve cin cagirdikdualarla. Bu işlerden çok iyi anliyordu Döndü. Sorular soruyordukkibritlerde sa?a sola hareketle bize cevap veriyordu. Ben yaşimindaküçük olmasindan dolayi baya?i zirvalamaya başlamiştim. Cin ile dalgageçiyordum. Yanimdakiler ise iyice korkmuşlardi benim cine ileri gerikonuşmamdan! Beni sürekli sus diye uyariyorlardi. Neyse bir müddetsonra işik kendiliginden kapandi kalktim dü?mesine bastim actim, arkamidöndüm ki tekrar çat!! diye dü?meden kapandi işik.. Bulundugumuz odaköy evi oldugundan mutfak ve oturma odasi bir kullanilan bir oda..Mutfak dolabi zangir zangir titremeye ve tabaklar birer birer yeredökülmeye başladi.. Hepimiz korkudan sapsari olmuştuk TV açik de?ildibirden TV acildi. O zamanlar sadece TRT 1 gösteriyordu köy yerinde.Bilmedi?imiz yabanci kanallar fişek gibi acilip kapaniyordu.. Bizbinbir dua okuyarak cini göndermeye calişiyorduk. Artik yorulduk vekibrit çöplerini masanin üzerine biraktik. Aman Allah'im cingitmemişti, ve masanin üzerindeki kibrit çöpleri kendiliginden hareketediyordu. Döndü'nün akrabasi olan kadin bayildi bayilacak. Saat 04.00olmuştu artik ve Döndü'nün akrabasi olan Eminenin nişanlisi evegidecekti. Köy yerlerini bilirsiniz acayip sessiz ve ürkütücü olurlar.Evine gidece?i yol da ormanin içinden gecen ve derenin oldugu bir yer.Neyse bu çikti gitti ve biz cini göndermek icin u?raşmaya devam ettik..Tabi ki başaramadik öyle kizdirmişim ki onu her yeri darmada?in ettidiyebilirim... Ve işin ilginç yani yan odada yatan yengemin çit bileduymamiş olmasiydi.. Sabah ezani okunurken hepimiz korkudan veuykusuzluktan uyuyakalmişiz.. Yengemin sesiyle uyandik, ORTALI?IN HALiNE BÖYLE diye soruyordu. Ona anlattik o da ürperdi ve kizdi bize..Emine'nin nişanlisi da ertesi günü geldi ve gece eve gitti?i yolda onutaşlamişti cinler, bu taşlar pek bir yerine isabet etmemişsede omuzunave alnina carpmiş ve oldukca morarmişti.. Ayni gece ben ananemin evinegittim yatmaya ve o gece Döndü ablami da çok sikiştirmişlar ve acaipdövmüş cinler. Kiz günlerce vücudu ve yüzü morluklar içerisinde gezmekzorunda kaldi... Komşumuz olan bir hocaya olanlari anlattik! Hoca biledehşete kapildi ve cinin beni yaşim küçük oldu?u için affetti?ini yoksayetişkin bir insanin cinle o şekilde dalga geçse çarpilaca?ini, a?zininburnunun ters dönece?ini söyledi...
alıntı....
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|