08 Ocak 2009, 20:37:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Sitemize moderatör alınacaktır!
Moderatör Olmak İçin Tıklayın!!!

ANASAYFA   FORUM   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Pm ile Basvuru
E-Posta ile admin@mixnetforum.com
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karşınızdaki Doğru Erkek Mi?  (Okunma Sayısı 39 defa)
08 Haziran 2008, 20:12:30
Üye
*
Üye No: 229

Üyelik Bilgileri

Karşınızdakinin doğru erkek olup olmadığını anlamak için bir erkekte ne aradığınızı bilmeniz gerekir.
Karşınızdakinindoğru erkek olup olmadığını anlamak için bir erkekte ne aradığınızıbilmeniz gerekir.Yani beklentilerinizin, kendi duygu ve düşüncelerinizibilmeniz gerekir.

Karşınızdaki erkekte hangi özellikleriaramanız gerektiğine doğru olarak karar vermeden önce durup düşünmenizgerekir.Benim yaşamdan beklediklerim nelerdir, nasıl bir hayatarzuluyorum, nelerden mutlu oluyorum, geleceğimi nasıl kurmakistiyorum.Yani işe kendinizi tanımakla başlamanız gerekir. Bundansonra, istediğiniz özelliklere uygun bir erkek aramanızgerekir.Karşılaştığınız bir erkeğin bu özellikleri taşıyıp taşımadığınıincelemeniz gerekir.

Bir kimse içten davranıyorsa onu tanımanızve beklentilerinizi karşılayıp karşılayamayacağını anlamanız kolaydır.Bu nedenle öncelikle karşınızdaki kimsenin içten davranıpdavranmadığını, duygularını gizlemeden ifade edip etmediğini, sizisevdiğini söylerken içten konuşup konuşmadığına dikkat etmeniz gerekir.Ne yazıkki bazı kimseler oldukları gibi davranmayarak karşılarındakikimseleri yanıltabilirler. Bu yanılmayı en aza indirmek içinkarşınızdaki kişiyi iyi tanımanız gerekir.Bunun içinde acele etmemenizgerekir.Acele etmezseniz karşınızdaki kişinin içten davranıpdavranmadığını, göründüğü gibi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Çünkübir kimse içten davranmıyorsa bir müddet sonra onu tanımanızısağlayacak bazı açıklar verecektir.Böylece sizde onun gerçek duygu vedüşüncelerini, davranışlarını anlayabilirsiniz.

Karşınızdakikişinin doğru erkek olup olmadığını anlamanız için sizinde içtendavranıp davranmadığınız önemlidir.Siz içten davranmadığınız zamankarşınızdaki kişide içten davranmayabilir.Yada karşınızdaki kişi içtendavranır, ancak siz içten davranmazsanız sizin içten olmayandavranışlarınızı gerçek davranışlarınız olarak düşünüp bu halinizlesizi sevdiğini söyleyebilir.

Karşınızdaki kişinin doğru erkekolup olmadığını anlamak için acele etmeden onu tanımaya, içten davranıpdavranmadığını anlamaya çalışmanız gerekir. Aynı şekilde sizinde içtendavranmanız ve beklentilerinizin neler olduğunu nasıl bir erkekistediğinizi açıkca ifade etmeniz gerekir.Karşınızdaki erkeğin içtendavrandığına ve bu haliyle onu beğendiğinize inanıyorsanız karşınızdakierkek doğru erkek demektir.
Sponsor Bağlantı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Reklamlar
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!