08 Ocak 2009, 00:16:31 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Sitemize moderatör alınacaktır!
Moderatör Olmak İçin Tıklayın!!!

ANASAYFA   FORUM   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Pm ile Basvuru
E-Posta ile admin@mixnetforum.com
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölen Bi Aşığın Aşkına Son Mektubu  (Okunma Sayısı 82 defa)
08 Haziran 2008, 20:05:46
Üye
*
Üye No: 229

Üyelik Bilgileri

O seni ilk görüşümü hiç unutamam.Simsiyah gözlerin dalgalı saçların vardı.
Sınıfımıza yeni gelmiştin.Aslında sınıfa yeni gelenlerle hep başkaları ilgilenir ama o gün
hemen yanına gelmiştim.Bana merhaba dediğinde yüreğim yerinden çıkacak gibi olmuş ruhum titremişti adeta.
Sonrakoşarak uzaklaşmıştım yanından.Kendimi en yakın arkadasımın yanındabuluvermişim.YÜzümde garip bi sırıtmayla birlikte tabi.
Sonra senle hiç konuşmadık ama hergün kimseye belli etmemeye çalışarak seni izliyordum.
Bİrgün yanıma geldin ve...
 Kalbim küt küt atıyordu. Bana beni sevdiğini soylemeni umut ederken
en yakın arkadasımdan çok hoslandığını ve onunla konuşmamı istedin.O an
hiçbirşeysöyleyememiştim, yıkılmıştım.Çünkü bundan birkaç gün önce arkadasımsizin ne kadar iyi anlaştığınızı söylüyordu. Sanırım o da sendenhoşlanıyodu.Ama naparsa yapsın seni benden daha fazla sevemezdi  sevemezdi işte...
O günden sonra siz çıkmaya başladınız bense içimekapandım.Aşka küsmüştüm ama sana hala sırılsıklam aşıktım sürekli senidüşünüyordum.Arkadaşım gelip bana beraber yaptıklarınızı büyük bisevinçle anlattıkça onu çok kıskanıyordum.Ne kadar belli etmemeyeçalışsamda arkadasım bi sıkıntım olduğunu seziyordu
Hergün okula ders çalışma bahanesiyle biraz daha erken gelip kütüphanenin camından gizli gizli maçını yani seni izliyordum
Ordasen olunca  maçta kimlerin oynadığını bile farkedemiyordum. Şiirleryazıyodum sana. Arkadasım tesadüfen buldu bigün yazdığım şiirlerdenbirini
çok utanıyodum ama neyseki üstünde ismin yazmıyodu yakışıklımyazıyodu tabi bunu da bilmiyorsun sen sana hep yakısıklık derdim benöyle hitap ederdim sana şiirlerimde
Arkadasım o gün şiiri okuduktansonra bana anlamlı bi bakış atarak sen aşık olmuşsun dedi inkar etmeyeçalıştım ama yapamadm kaçmaya çalıştım yanından çünkü ağlıyordum kim olduğunu öğrenmeye çalıştı sen olduğunu öğrense kimbilir ne kadarüzülürdü aklımda hep sen olsanda o an bi isim ve bi fizik uydurdum.sınıfta adım romantik aşığa çıkmıştı.
Sen bile böyle diyordun banaHerkes merak ediyordu uğruna şiirler yazdığım Gece gündüz düşündüğüm şuçoçuğu sen bile... içimden haykırmak geliyordu bazen yüzüne seniseviyorum diye ama olmuyordu işte yapamıyordum Kimseye söyleyemiyordumseni sevdiğimi en yakın arkadasıma bile. İçten içe kilitli kapılarardında yalnız yaşıyordum aşkımı Kalbimde bi yara vardı Sürekli acıyanbi yara...
Çok defa bu acıya dayanamayıp intihar etmek istedim ama yapamaadm Ben ölmeyi bile beceremedim
 Ama artık intihar etmeme gerek kalmadı.Çünkü ben zaten ölüyorum Ailembunu benden gizlemeye çalışsa da annemin hergün gizli gizli ağlayışınıbabamın sigara ardına sigara yakışını görüyorum ben ve yavaş yavaşöldüğümü günden güne eridiğimi biliyorum 2 haftada 7 kilo verdim adını bile bilmediğim bu hastalığım yüzünden
hergün yıldızları izliyorumhastanenin penceresinden o seni ilk görüşümki kadar parlak olamıyorlarhiçbiri ve hiçbir zaman olamıycaklar biliyorum
Çünkü ben ölüyorumcanımı acıtan ölmek değil sana bi kez olsun sarılamamış bi kez olsunsana olan sevgimi seni sevdiğimi sana haykıramamış olmak
bunu okuduğunda sakın üzülme aşkım bak sana ilk kez aşkım diyorum bidaha diyemicem biliyorum
 neden diyosun dimi neden şimdi
ogün yani arkadasımı sevdiğini söylediğin gün kendime büyük bi cesaretdepolamış bi umut senin de beni sevebiliceğine kendimi inandırmış veokula gelmiştim ama o gün yanıma gelmenle yanımdan gitmen arasındaruhum parçalanmış kalbim büyük ağır bir yara almıştı. ama artıkölüyorum
aslında asıl o gün öldüm ben sen öldürdün beni ruhumuparamparça ettin sana kızmak istiyorum ama yapamıyorum sana nasıkızarım ben senin yüzünden duygularımı kaybettim kimseyi sevemezkimseden nefret edemez oldum her an her dakika aklımdaydın karanlıklaarkadaş oldum çok yakın arkadas geceleri herkes uyurken ben karanlıklakonuşur gizli gizli ağlardım seni anlatırdım ona
kalbimdeki derinyarayı asla anlayamazsın ama belki birgün sırıllsıklam aşık olursananlarsın beni ama inşallah sen acı çekmezsin bitanem hep mutlu ol olurmu
sana veda ediyorum bakma bazen kızıyo gibi konuştuğuma seninmutsuzluğuna dayanamam ben hiç ağlama olur mu aşkım bana doğum günümdegetirdiğin papatyayı hala saklıyorum o benim için herşeyden değerlisenden değil tabi
seni üzmeye hakkım yok biliyorum bigün beni aptal aşık diye anarsınız
 elveda aşkım elveda

birkaç gün sonra mektup kızın gözyaşlarıyla ıslanmış bi halde ellerinin arasından kayıp gitti 
Sponsor Bağlantı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Reklamlar
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!