08 Ocak 2009, 00:20:53 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Sitemize moderatör alınacaktır!
Moderatör Olmak İçin Tıklayın!!!

ANASAYFA FORUM Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Pm ile Basvuru
E-Posta ile admin@mixnetforum.com
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  (¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / Erkekler Genelde Nasıl Kızlardan Hoşlanır?? : 08 Haziran 2008, 20:13:04
  • Bakımlı kızlardan
  • Makyaj yapan kızlardan
  • Uzun saçlı kızlardan
  • Zayıf kızlardan
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hadii kızlar bakın
2  (¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / Karşınızdaki Doğru Erkek Mi? : 08 Haziran 2008, 20:12:30
Karşınızdakinin doğru erkek olup olmadığını anlamak için bir erkekte ne aradığınızı bilmeniz gerekir.
Karşınızdakinindoğru erkek olup olmadığını anlamak için bir erkekte ne aradığınızıbilmeniz gerekir.Yani beklentilerinizin, kendi duygu ve düşüncelerinizibilmeniz gerekir.

Karşınızdaki erkekte hangi özellikleriaramanız gerektiğine doğru olarak karar vermeden önce durup düşünmenizgerekir.Benim yaşamdan beklediklerim nelerdir, nasıl bir hayatarzuluyorum, nelerden mutlu oluyorum, geleceğimi nasıl kurmakistiyorum.Yani işe kendinizi tanımakla başlamanız gerekir. Bundansonra, istediğiniz özelliklere uygun bir erkek aramanızgerekir.Karşılaştığınız bir erkeğin bu özellikleri taşıyıp taşımadığınıincelemeniz gerekir.

Bir kimse içten davranıyorsa onu tanımanızve beklentilerinizi karşılayıp karşılayamayacağını anlamanız kolaydır.Bu nedenle öncelikle karşınızdaki kimsenin içten davranıpdavranmadığını, duygularını gizlemeden ifade edip etmediğini, sizisevdiğini söylerken içten konuşup konuşmadığına dikkat etmeniz gerekir.Ne yazıkki bazı kimseler oldukları gibi davranmayarak karşılarındakikimseleri yanıltabilirler. Bu yanılmayı en aza indirmek içinkarşınızdaki kişiyi iyi tanımanız gerekir.Bunun içinde acele etmemenizgerekir.Acele etmezseniz karşınızdaki kişinin içten davranıpdavranmadığını, göründüğü gibi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Çünkübir kimse içten davranmıyorsa bir müddet sonra onu tanımanızısağlayacak bazı açıklar verecektir.Böylece sizde onun gerçek duygu vedüşüncelerini, davranışlarını anlayabilirsiniz.

Karşınızdakikişinin doğru erkek olup olmadığını anlamanız için sizinde içtendavranıp davranmadığınız önemlidir.Siz içten davranmadığınız zamankarşınızdaki kişide içten davranmayabilir.Yada karşınızdaki kişi içtendavranır, ancak siz içten davranmazsanız sizin içten olmayandavranışlarınızı gerçek davranışlarınız olarak düşünüp bu halinizlesizi sevdiğini söyleyebilir.

Karşınızdaki kişinin doğru erkekolup olmadığını anlamak için acele etmeden onu tanımaya, içten davranıpdavranmadığını anlamaya çalışmanız gerekir. Aynı şekilde sizinde içtendavranmanız ve beklentilerinizin neler olduğunu nasıl bir erkekistediğinizi açıkca ifade etmeniz gerekir.Karşınızdaki erkeğin içtendavrandığına ve bu haliyle onu beğendiğinize inanıyorsanız karşınızdakierkek doğru erkek demektir.
3  (¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / Çinli Bilginlerin Mutluluk İçin Kadınlara 5 Önerisi : 08 Haziran 2008, 20:10:44
1- Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamandada iyi bir işi olan ERKEK bulman önemlidir.
2- Esprili, nuktedan ve seni güldürmesini bilen bir ERKEK bulman önemlidir.
3- Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir ERKEK bulman önemlidir.
4- Yatakta iyi olan ve seninle aşk yapmayı seven bir ERKEK bulman önemlidir.
5- Bu dört özelliği tek ERKEKTE bulamayacağın için varmış gibi davranman çok önemlidir
4  (¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / Aşka Cesaretiniz Var Mı? : 08 Haziran 2008, 20:10:19
1-Okulda derse yetişmek için koşarken hoş birine çarptın tepkin ne olur?
a)”Kusura bakma!” der, geçersin.
b)Çekinir, koşmaya devam edersin.
c)Tanışmakiçin fırsat aradığını söyler, bu fırsatın ayağına geldiğini ima ederekromantik aşk filmlerinin tanışma sahnelerinden birini yaşadığınıdüşünürsün.

2-Arkadaşını yolcu etmek için gittiğin havaalanında beğendiğin bir ünlüyü gördün. Tek başına gazetesini okuyor. Ne yaparsın?
a)Yanına gider, heyecanla onu nasıl beğendiğini anlatırsın.
b)Uzaktan fotoğrafını çekmeye çalışırsın.
c)Çekinerek de olsa yanına gider,imza istersin.

3-Hoşlandığınkişi arkadaşlarıyla birlikte her akşamüstü kaykay ve rollerbladeyapıyor. Bir gün seni de çağırdı! Sen ise hayatında hiç kaymadın. Bunuona nasıl söylersin?
a)”Öğretirsen gelebilirim”
b)”Senin kadar iyi değilim,ama ne demişler boynuz kulağı geçer”
c)”Gelirim, ama oturup seni izlerim”

4-Hoşlandığın kişi sevgilisinden ayrıldı ve artık o da senin gibi yalnız! Ne yaparsın?
a)Onu arar, “Buluşalım mı?” diye sorarsın.
b)Bakışlarınla ilgilendiğini belli edersin.
c)Kafasınıtoplaması ve eski sevgilisini unutması için ona zaman tanır, bir süresonra da ondan hoşlandığını belli etmeye çalışırsın

5-Bir radyo kanalının düzenlediği yarışmada İki kişilik konser bileti kazandın. Kiminle gideceksin?
a)Eski sevgilinle
b)Hoşlandığın kişiyle
c)Babanla

6-Mahallenizdeki DVD’cide aşk filmlerine bakan hoş birini gördün. Ne yaparsın?
a)Sen de aynı standa bakarsın
b)Şu sıralarda vizyonda olan filmlerle ilgili sohbete başlarsın
c)Seçtiğin filmi daha önce izleyip izlemediğini sorar, fikrini alırsın

7-En yakın arkadaşının sevgilisine aşık oldun
a)Kendine kızar, kimseye söylemezsin
b)Aşkını, bakışlarınla ona belli etmeye çalışırsın
c)Bunu başka bir arkadaşınla paylaşır ve ondan yardım istersin

8-Yazlığınızdaki komşunuza misafir gelen birinden çok hoşlandın. Ama iki gün sonra evine dönecek…
a)Ondan hoşlandığını bir arkadaşına söyler, onun da seninle ilgilenip ilgilenmediği konusunda ağzını aramasını istersin
b)Onunla açık açık konuşursun
c)”Daha sonra da görüşelim” der, cep numarasını istersin.

PUANLAMA
1- a) 2 b) 1 c) 3
2- a) 3 b) 1 c) 2
3- a) 3 b) 2 c) 1
4- a) 3 b) 1 c) 2
5- a) 2 b) 3 c) 1
6- a) 1 b) 3 c) 2
7- a) 1 b) 3 c) 2
8- a) 3 b) 2 c) 1

“19-24 Puan”
Eğerbirisinden hoşlanıyorsan, bunu ona bakışların ve sözlerinle bellietmekten çekinimiyorsun. Teklifi illa karşı cinsten beklemiyorsun,rahatlıkla Senden hoşlanıyorum” diyebilirsin. Sonuç olumsuz bile olsabunu önemsemiyorsun. Birçok arkadaşın bu cesaretine hayran. Sırf aşkkonularında değil, hayatının her alanında rahat, girişken ve sıcakkanlıbirisin.

“14-18 Puan”
Birine çıkma teklif edebilmen için onunsana olumlu sinyaller göndermesi gerekiyor. Reddedilmek pek sana göredeğil. Bu yüzden önce bakışlarınla hoşlandığını belli eder, eğer aynıelektriği ondan da alırsan bir sonraki adımı atarsın. Sen aşkta olduğugibi hayatının diğer alanlarında da ayağı yere sağlam basmayısevenlerdensin.

" 8-13 Puan”
Kendini öyle sıkıyorsunki birpatlama yaşaman an meselesi. Bu hayatının her alanında böyle. Kendinive duygularını saklamaya çok alışmışsın. Korkularından biran öncekurtulursan her şeyin senin İçin daha kolay ve eğlenceli olduğunugöreceksin.
5  (¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / Kadınlar Neden Daha Çok Konuşur? : 08 Haziran 2008, 20:09:16
İnsanın başına ne gelirse dilinden geliyor. Konuşma konusunda isekadınlar erkekler fark atıyor.Kadınlar neden daha çok konuşuyor? Prof.Dr. Nevzat Tarhan yanıtlıyor:

İnsan beynini en çok çalıştıraneylem kelime üretmek. Sözcüklerin linguistik özellikleri sol beyne,anlam bölümü sağ beyne, duygular ise beynin derinliklerine yazılı.Sözcük üretirken hepsi birden ortak çalışmalıdır. Kadınlarda ve dişihayvanlarda bu özelliğin biyolojik eğilim olarak üstün olduğunugörüyoruz.

KONUŞMANIN PSİKOLOJİK DİNAMİĞİ

1)Kadın üzüntülü olduğunda kendini iyi hissetmek için konuşma eğilimindedir. Erkek ise susmayı tercih eder.
2) Kadın yüksek sesle düşünür. Ne söylemek istediğini yüksek sesle araştırır.
3)İçtenlikve paylaşımcılık hisleri kadını konuşmaya iter. Yakınlık ve yalnızolmama isteği konuşma ihtiyacını artırır. 4)Kadın bilgi paylaşımı içinkonuşur. Erkek için ise konuşmak sadece bilgi aktarma işidir.

ERKEĞİ KONUŞTURMA YOLLARI NELERDİR?

Erkeğintemel psikolojik ihtiyaçlarından bir tanesi bağımsızlık ve özerk olmaihtiyacıdır. Erkek bir kadına yakınlaştığında birden bağımsızlığınıngittiğini düşünmeye başlar ve kendisini geri çeker. Bu geri çekiliştekadın onun üzerine giderse geri çekilme kovalamacaya döner. Erkeklerkonuşmak için konuşmazlar, konuşmak için bir nedenleri olmalıdır.

Zamanlamave yaklaşım biçimi uygun ise konuşmaya başlarlar. Konuşması için birerkeğin ilgi alanını bulmak gerekir. Erkek konuştuğunda baskı altındaolmadığını hissederse açılmaya ve iletişim kurmaya başlar. Erkeğiolduğu gibi kabul eden ve bunu hissettiren kadın eşinde olumsuzduygular uyandırmadığı için aranan eş olur
6  (¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / Ölen Bi Aşığın Aşkına Son Mektubu : 08 Haziran 2008, 20:05:46
O seni ilk görüşümü hiç unutamam.Simsiyah gözlerin dalgalı saçların vardı.
Sınıfımıza yeni gelmiştin.Aslında sınıfa yeni gelenlerle hep başkaları ilgilenir ama o gün
hemen yanına gelmiştim.Bana merhaba dediğinde yüreğim yerinden çıkacak gibi olmuş ruhum titremişti adeta.
Sonrakoşarak uzaklaşmıştım yanından.Kendimi en yakın arkadasımın yanındabuluvermişim.YÜzümde garip bi sırıtmayla birlikte tabi.
Sonra senle hiç konuşmadık ama hergün kimseye belli etmemeye çalışarak seni izliyordum.
Bİrgün yanıma geldin ve...
 Kalbim küt küt atıyordu. Bana beni sevdiğini soylemeni umut ederken
en yakın arkadasımdan çok hoslandığını ve onunla konuşmamı istedin.O an
hiçbirşeysöyleyememiştim, yıkılmıştım.Çünkü bundan birkaç gün önce arkadasımsizin ne kadar iyi anlaştığınızı söylüyordu. Sanırım o da sendenhoşlanıyodu.Ama naparsa yapsın seni benden daha fazla sevemezdi  sevemezdi işte...
O günden sonra siz çıkmaya başladınız bense içimekapandım.Aşka küsmüştüm ama sana hala sırılsıklam aşıktım sürekli senidüşünüyordum.Arkadaşım gelip bana beraber yaptıklarınızı büyük bisevinçle anlattıkça onu çok kıskanıyordum.Ne kadar belli etmemeyeçalışsamda arkadasım bi sıkıntım olduğunu seziyordu
Hergün okula ders çalışma bahanesiyle biraz daha erken gelip kütüphanenin camından gizli gizli maçını yani seni izliyordum
Ordasen olunca  maçta kimlerin oynadığını bile farkedemiyordum. Şiirleryazıyodum sana. Arkadasım tesadüfen buldu bigün yazdığım şiirlerdenbirini
çok utanıyodum ama neyseki üstünde ismin yazmıyodu yakışıklımyazıyodu tabi bunu da bilmiyorsun sen sana hep yakısıklık derdim benöyle hitap ederdim sana şiirlerimde
Arkadasım o gün şiiri okuduktansonra bana anlamlı bi bakış atarak sen aşık olmuşsun dedi inkar etmeyeçalıştım ama yapamadm kaçmaya çalıştım yanından çünkü ağlıyordum kim olduğunu öğrenmeye çalıştı sen olduğunu öğrense kimbilir ne kadarüzülürdü aklımda hep sen olsanda o an bi isim ve bi fizik uydurdum.sınıfta adım romantik aşığa çıkmıştı.
Sen bile böyle diyordun banaHerkes merak ediyordu uğruna şiirler yazdığım Gece gündüz düşündüğüm şuçoçuğu sen bile... içimden haykırmak geliyordu bazen yüzüne seniseviyorum diye ama olmuyordu işte yapamıyordum Kimseye söyleyemiyordumseni sevdiğimi en yakın arkadasıma bile. İçten içe kilitli kapılarardında yalnız yaşıyordum aşkımı Kalbimde bi yara vardı Sürekli acıyanbi yara...
Çok defa bu acıya dayanamayıp intihar etmek istedim ama yapamaadm Ben ölmeyi bile beceremedim
 Ama artık intihar etmeme gerek kalmadı.Çünkü ben zaten ölüyorum Ailembunu benden gizlemeye çalışsa da annemin hergün gizli gizli ağlayışınıbabamın sigara ardına sigara yakışını görüyorum ben ve yavaş yavaşöldüğümü günden güne eridiğimi biliyorum 2 haftada 7 kilo verdim adını bile bilmediğim bu hastalığım yüzünden
hergün yıldızları izliyorumhastanenin penceresinden o seni ilk görüşümki kadar parlak olamıyorlarhiçbiri ve hiçbir zaman olamıycaklar biliyorum
Çünkü ben ölüyorumcanımı acıtan ölmek değil sana bi kez olsun sarılamamış bi kez olsunsana olan sevgimi seni sevdiğimi sana haykıramamış olmak
bunu okuduğunda sakın üzülme aşkım bak sana ilk kez aşkım diyorum bidaha diyemicem biliyorum
 neden diyosun dimi neden şimdi
ogün yani arkadasımı sevdiğini söylediğin gün kendime büyük bi cesaretdepolamış bi umut senin de beni sevebiliceğine kendimi inandırmış veokula gelmiştim ama o gün yanıma gelmenle yanımdan gitmen arasındaruhum parçalanmış kalbim büyük ağır bir yara almıştı. ama artıkölüyorum
aslında asıl o gün öldüm ben sen öldürdün beni ruhumuparamparça ettin sana kızmak istiyorum ama yapamıyorum sana nasıkızarım ben senin yüzünden duygularımı kaybettim kimseyi sevemezkimseden nefret edemez oldum her an her dakika aklımdaydın karanlıklaarkadaş oldum çok yakın arkadas geceleri herkes uyurken ben karanlıklakonuşur gizli gizli ağlardım seni anlatırdım ona
kalbimdeki derinyarayı asla anlayamazsın ama belki birgün sırıllsıklam aşık olursananlarsın beni ama inşallah sen acı çekmezsin bitanem hep mutlu ol olurmu
sana veda ediyorum bakma bazen kızıyo gibi konuştuğuma seninmutsuzluğuna dayanamam ben hiç ağlama olur mu aşkım bana doğum günümdegetirdiğin papatyayı hala saklıyorum o benim için herşeyden değerlisenden değil tabi
seni üzmeye hakkım yok biliyorum bigün beni aptal aşık diye anarsınız
 elveda aşkım elveda

birkaç gün sonra mektup kızın gözyaşlarıyla ıslanmış bi halde ellerinin arasından kayıp gitti 
7  (¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / AŞK DUASI (mutlaka okuyun) : 08 Haziran 2008, 20:04:54
 Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan
Seninde sevdiğin olsun

Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanın kalbi seninle sevişen bir mabet olsun
Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce
Onunla buluşmuş olan sen olasın

Onunla el ele tutuştuğumuzda
İkimizin üzerinde senin elin olsun

Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayım
Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete açılan iki pencere olsun

Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki
Kılavuzumuz sen olasın ey Rabbim

Öyle bir sevgili ver ki bana
Ona sarıldığımda kâinat bize baksın
Birbirine sarılsın
Sevgimiz kurtla kuzuları barıştırsın
Bize bakıp şeytan Âdem‘e secde etsin
Günah sevap uğruna kendini feda etsin
Ölüler birer birer uyansın sevgimizle

Bana öyle bir sevgili ver ki Rabbim
Sevgimizde Muhammet sevilsin
Öyle sevelim ki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki
‘Bak ya Muhammed bak şu sevgililere onlar bizde… Bizde onlardayız .
Bak aşkımız bir kez daha yaşanıyor yeryüzünde
Allah aşkımızı öyle çok seviyor ki binlerce insana yaşatıyor

duanız kabul olsun  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
Reklamlar
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
Pm ile Basvuru
Bilgi için
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!