Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1]
|
|
1
|
(¯`·.(¯`·.Güncel·´¯).·´¯) / Haberler / Aygün kasadaki parayı açıkladı...
|
: 17 Temmuz 2008, 22:07:02
|
|
Ergenekon'daN tutuklandıktan sonra serbest bırakılan ATO Başkanı Sinan Aygün'ün, evindeki kasasından çıkan 2,5 milyon euronun kaynağını açıkladı.
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra serbest bırakılan ATO Başkanı Sinan Aygün'ün, evindeki kasasından çıkan 2,5 milyon euronun kaynağını, babadan kalma dükkanın satışından elde edilen gelir ile kızı Burcu'nun düğününde toplanan 30 torba altın olarak açıkladığı öğrenildi.
Milliyet'in haberine göre göre; Aygün, savcı sorgusunda paranın kaynağına ilişkin soru üzerine, "Rüzgarlı Sokak'ta babadan, dededen kalma işyerimiz vardı. O dükkanı sattım. Ayrıca kızımın bir süre önce düğünü oldu. Takılan altınlar 30 küçük torbayı doldurdu. Çocuğun bunları takacak hali yok. Bunun önemli bir kısmını paraya çevirdik. Satılan dükkan ve kızın düğününde toplanan ziynet eşyalarından elde edilen parayı değerlendiremeden bunlar oldu" dedi. Aygün, Ergenekon soruşturması çerçevesinde tutuklanan emekli orgeneraller Hurşit Tolon ve Şener Eruygur ile Kandıra Cezaevi'nde aynı odada kaldığı günlerde yaşadıklarını da anlattı. Aygün plastik masa sandalye takviyesi yaptıran komutanların, sıkı bir temizlikle hijyenik bir ortam oluşturduklarını belirtti. Soruşturmaya ilişkin gelişmeleri odaya konulan televizyondan izlediklerini kaydeden Aygün, "Verilen bilgiler hep yanlış" yorumu yapan komutanların ortak kararla televizyonu kapattıklarını da söyledi.
|
|
|
|
|
2
|
(¯`·.(¯`·.Güncel·´¯).·´¯) / Haberler / Çorum'da boşanma cinneti 2 ölü
|
: 17 Temmuz 2008, 22:01:44
|
|
Çorum’da bir kişi 3 aydır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için gittiği yakınlarının evinde dehşet saçtı. Eşini 12 yerinden bıçaklayarak öldüren öfkeli koca sonrada kendi canına kıydı.
Çorum’da merkez Gülabibey mahallesinde yaşanan olayda daha önceden geçinemedikleri gerekçesi ile ayrı yaşayan Ömer ve Hayriye Çavuş çiftini eski komşuları barıştırmak üzere evlerine çağırdılar. K.K. isimli vatandaşın evinde buluşan Ömer Çavuş (48) ile eşi Hayriye Çavuş (45) yeniden tartışmaya başladılar. Tartışma büyümesi üzerine Ömer Çavuş yanında taşıdığı bıçakla eşini 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Evde bulunan komşularını da tehdit ederek cinayeti işlediği evden ayrılan Ömer Çavuş Gülabibey Mahallesinde bulunan evine gitti. Burada evinde bulunan av tüfeğini başına dayayan Ömer Çavuş, bir el ateş ederek kendi canına da kıydı. Komşuları Çavuş ailesi arasında uzun bir süredir sorun yaşandığını ve Hayriye Çavuş’un yaklaşık 3 aydır Ankara’da ailesinin yanında kaldığını bildirdiler. Çocukları olmadığı gerekçesi ile sorun yaşayan ailenin bir süre önce yakınlarından bir akrabasının çocuklarını evlat edindikleri öğrenildi. Ömer ve Hayriye Çavuş, çiftinin cenazeleri Çorum Devlet Hastanesi morğuna kaldırılırken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
|
|
|
|
|
3
|
(¯`·.(¯`·.Her Telden·´¯).·´¯) / Aşk ve Sevgi Bölümü / Biliyor Musun ?
|
: 17 Temmuz 2008, 21:51:27
|
Kaç gece uykusuz kaldim biliyor musun Yada kac sabah sensiz bos bir odaya uyandim Daha gelisini gormeden boyle icin icin yandim Ne yuzun vardi aynada, nede sesin vardi kulagimda Yoklugunda sevmistim ben seni varligin onemli degilmis aslinda Oysa bilinmezi sevmek daha bir aci veriyormus insana Gormeden, dokunmadan,hissetmeden, yasayamadan sevmek Hani ellerini ellerinin arasina alipta sicakligini hissedememek Yada sarilamamak en aci en dayanilmaz gunlerinde Yaslayamamak basini huzur buldugun bir bedene Bagiramamak sokaklarda seviyorum bende diye Yada aglayamamak en huzunlu sarkilarda Okuyamamak o en icten siirleri Akitamamak gozlerindeki yaslari Bilmek ama gorememek yasamak ama nefes alamamak gibi Kac kez yalniz kalmisim biliyor musun Kac kez bagirmisim da sesimi bir duyan olmamis Kac gonul sahiplenmeye calismista beni karsi koymusum Oysa senin gelisinden belliydi beni yakacagin, ruzgarinla savuracagin Ne ben sana beni alma diyebildim nede sen beni almadan gidebildin..
|
|
|
|
|
4
|
(¯`·.(¯`·.Eğlence·´¯).·´¯) / Komikler / ''Beni Yıka''Yazarken Yakalananların diyalogları...
|
: 17 Temmuz 2008, 21:06:54
|
|
-Ne yazdın lan orayaa? -yıka benı yazdım abi -dilinle sileceksin o yazıyı -peki abi
-noluo lan orda? -yazıodum da -lan olum parmakla yazılır lan keçeli kalemle diiil -hadi ya!! ne fark eder -gümmmmmmmmmmmmmmm
- Şiiişşştt noluyo lan!! - Kızma abi ya ne bağırıyorsun! - (Sinirli fakat sakin olmaya çalışarak) Bak kardeşim, senin yaşındakiler üniversite sınavına hazırlanıyor, kendi yaşamını kurmaya çabalıyor, sen neden böyle yapıyorsun a benim güzel kardeşim - Yaa bırak sosyal mesaj vermeyi alırım anahtarını bak... - ben şimdi o anahtarı alıp........ Gel ulan buraya - !!! ("WINNNN" kaçışş efekti)
Ne yazıyorsun arabama - pardon abi. "ben bir eşşeğim" yazacaktım tam.
- Ne yazıyorsun lan arabama!!!!!!!!! - Sakin olur musun lütfen? hem maddi durumunuz iyi. hem de temiz bakmıyorsunuz malınıza. yıkayınız şunu.. -ha s.... - Tamam abi
- Beni yıka ha? - Evet abi - Tabii ki yıkarım seni - ahh
- Ne yazıyorsun arabamın camına?!?!?! - Beni yıka - Ulan o kadar düşünceliysen sen yıka
- Ne yazıyorsun lan arabama!!!!!!!!! bakim "Beni Yıka"... bu ne lan? - Abi poponuzu yıkıyorsunuz arabanızı yıkamıyorsunuz
-ne yapıon lan orda? -yazıom abiii -ne yazıon lannn -ali ata bak..
-hop ne oluyo la orda -abi ... ben ... şey ... yazı... -lan olm yazık lan mikrop yuvası o araba gebercen gitcen
- O ne lan - Aa abi o şey, şey.. yıkıyim mi arabanı abi!! - ........ - Abi şimdi niye vurdun ki yaa
-Hoppp ne yapıyorsun.... - -Ne yazıyordun sen bakim arabama? -Abi tam "ben senin yerine yıkarım" yazıcaktım ki sen geldin.... -Tamam başla o zaman bekliyorum.. -Peki abi...
-napıon lan? -yazıodum abi! bi suçum yok -bu ülkede yazanların suçlu olduğunu bilmion mu?
|
|
|
|
|
5
|
(¯`·.(¯`·.Eğlence·´¯).·´¯) / Komikler / Polyanna Tecavüze Uğrarsa Ne Der? +16
|
: 17 Temmuz 2008, 21:01:56
|
1- Böylece başka birine tecavüz etmez daha. Ne güzel, tanımadığım bir mağduru kurtardım.
2- Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu.
3- Ömrü boyunca bu deneyimi yaşayamayacak insanlar da var,yazık. 4- Cana geleceğine mala gelsin.
5- Bekaretimi kime vereceğim stresinden kurtuldum.
6- Teşekkür ederim size amcacığım. Tecavüze uğramış insanların neler hissettiklerini daha iyi anlamama yardımcı oldunuz.Binlerce teşekkür size...
7- Allah'tan ilk değil...
8- Çoraplarımı, ayakkabılarımı, üstelik bluzumu çıkarmadı üzerimden, bir de giyinmekle uğraşmayacağım en azından.
9- İyi ki spermlerin hepsini yutmamışım, DNA testinde lazım olur.
10- Böylece bu ihtiyacımı da gidermiş oldum. Sonuçta yemek,içmek gibi doğal birşey bu.
11- Neyse ki teker teker geldiler.
12- Neyse ki zevk alabildim. Ya bir de iktidarsız olsaydı!
13- Küçüktü işte... Evet evet küçüktü... Bir şey hissetmedim bile.
14- Tecavüz etmedi ki, ben verdim. 15- Şükürler olsun... Arkamdan girmedi
16- Oh be, ciğerlerim ferahladı valla! 17- Bir gün olsun rol yapmadan sevişmiş oldum, olduğum gibi oldum, üzülmem değil sevinmem gerek.
18- İyi ki orgazm olmadım, sonra adım kötü kıza çıkardı.
19- İyi ki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza.
|
|
|
|
|