| 25 Nisan 2008, 22:35:44 |
Administrator
Üye No: 1
|
 |
|
|
Seni Özledim Ama Sen.....
Birden KAfam Attı Sokaga Çıkıp Seni aramak İstedim Çıktım! Yürüdüm! Boş Boş yürüyordum! ßir Caddeden Geçtim! ßelki Ordasındır Die Sen! Yoqtun Nerde Olabilirdin Die Düşünüyordum Aynı Anda da Korkuordum ßir Yokuş gördüm Yoquşu Çıktım Sen Gene yoqtun! ßir Merdiven gördüm Çıkıcaktım Sonunda Seni Görmeyi Hayyeleyerek Merdiven de ßirini Gördüm -Ewlat nereye? Adam brs Sarhoştu İlgilenmedim... Yokuşu Çıktım Sen! Gene yoqtun. Anlamıştım Seni Bulamayacaktım ßir cafe Gördüm Girip soluklanıyım dedim ßirde ne göriyim Sen! Çok sevinmiştim Sen ßeni Görmemiştin daha Usul usul Sana yaklaştım ve Yanına oturdum Ama Sen ßeni görünce Sevinmeyi ßırak Sanki Korkmuştun... ßen bunu düşünürken Arkamdan ßir el ve ardından ßir ses -Kız Arkadaşımın yanından Kalkar mısın? Ne işin war orda!!! -Pardon Özür Dilerim yanlış oldu Üzgünüm İyi eglenceler... Dedim Demesine Ama İçimdeki Tüm Gemiler Yanmıştı... Hayatım ßitmişti Sanqi... Gördüklerim Gerçek miydi die ßir kes daha girip Baqtım! Ve ßir kes daha yıkıldım Galiba Öldüm ßilmeden... Eger hayat ßuysa Artık yaşamak İstemiorum... Ahmet Arıkan
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|